RSS

Disney ensenya matemàtiques als més petits

 

L’editorial Estrella Polar publica una sèrie de quaderns d’exercicis de matemàtiques adreçats a nens de diferents edats. En aquesta ocasió, els protagonistes de La Casa de Mickey Mouse es converteixen en improvisats professors per a que els infants de entre 3 i 4 anys repassin els aprenentatges que han fet darrerament a l’escola.

Es tracta d’un quadern que compta amb adhesius i diferents activitats ideades per comprendre millor els números, les formes i la situació dels objectes: dins / fóra, a sobre / a sota o davant / darrere. Per fer-ho fàcil i divertit, cada pàgina compta amb un munt de colors i personatges estimats per tots: Mickey i Minnie Mouse, els ànecs Donald I Daisy, en Goofy i altres personatges secundaris molt carismàtics. Cadascuna de les pàgines està dedicada a un tema i a continuació es proposen diferents activitats pràctiques, com encerclar dibuixos segons el número que estan aprenent, paraules i números per repassar i millorar la cal·ligrafia, adhesius per completar una sèrie o seqüència de números i imatges…

Possiblement a l’estiu resulta una mica complicat fer entendre als nens que durant aquests dies no poden descuidar les seves tasques escolars. Per aquest motiu , els pares han de trobar opcions que semblin atractives als ulls dels petits, perquè aprenguin sense pràcticament adonar-se’n. Un quadern d’exercicis com aquest, variat, divertit i protagonitzat per personatges estimats pot aconseguir que fer exercicis de matemàtiques sigui molt entretingut.

 

Patricia Tena

 

_________

Matemàtiques amb Disney: La casa de Mickey Mouse / Editorial Estrella Polar / Col·lecció Disney Junior / Per 3 i 4 anys / 31 pàgines / ISBN:9788499324722Comenta!


7 − uno =